Import / Export:

Fő profilunk gépek, eszközök, berendezések és alkatrészek export/import projektjeinek lebonyolítása. Cégünk segít azoknak a vállalkozásoknak, akik érdekeltek ebben, de nem tudnak megbízható partnereket találni vagy visszatérő problémába ütköznek 1-1 ügylet során. Minden ránk bízott projektben, több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink koordinálják a teljes körű ügyintézést, szállítást, megbeszéléseket, vámkezeléseket, továbbá a CE megfelelőségi nyilatkozattal kapcsolatos dolgokat és igény szerint a tolmácsokat is.

Technológiai szerelések:

Külföldön és itthon is végzünk technológiai szereléseket. Elsősorban teljes hűtés, fűtés, szaniter, légtechnikai rendszerek kiépítésével foglalkozunk lakossági és ipari szinten is.

Az ágazat vezetőnk több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik az élelmiszeripari, gyártóipari, a vegyipari és a gyógyszeripari létesítmények csőhálózatainak megvalósítása területén.

A szerelési feladataink ellátásához maximális felkészültséggel rendelkezünk, mint szakember gárdában, mint pedig felszerelésben.

Fémszerkezet gyártás:

Elsősorban egyedi emelő berendezéseket és épületszerkezeteket gyártunk, de vállaljuk kisebb méretű konzolok, lépcsők, hidak fémszerkezetének legyártását, felületkezelését is.

A gyártást végző alvállalkozónk rendkívül nagy szakmai háttérrel és eszközparkkal rendelkezik. Gyártásaink során minden nemzetközi szabványnak megfelelő végterméket elő tud állítani megrendeléstől függően.

Építőipari tevékenység:

Ezen szegmensünk rendkívül széles szektort fed le. A teljesség igénye nélkül az alábbiakban tudunk munkát vállalni: 

 • festés
 • tapétázás
 • homlokzat és lábazatszigetelés
 • kőműves és burkoló munkák
 • gipszkarton szerelés.

Tevékenységeink során mindig az alkalmazott technológia előírásai szerint dolgozunk, így nyugodtan vállaljuk munkáink után a szükséges garanciákat, külföldön és Magyarországon egyaránt.

Minőségirányítás:

Több nemzetközi szabvány tanúsítása előtti háttér munkálat elvégzésre is alkalmasak vagyunk. A kezdő lépésektől a sikeres tanúsítás utáni karbantartásokat is vállaljuk.

Az alábbi rendszereket tudjuk felkészíteni és tanúsító partnerünk által minősíttetni:

 • Minőségirányítási rendszer tanúsítása ISO 9001 szerint,
 • Környezetközpontú irányítási rendszerek tanúsítása ISO 14001, illetve az EMAS szerint
 • A munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer tanúsítása MSZ 28001 (OHSAS 18001) szerint,
 • Információs biztonságtechnikai vezetési rendszer tanúsítása BS 7799 (ISO27001) szerint,
 • Autóipari beszállítók tanúsítása TS 16949 (QS 9000) szerint,
 • Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pontok tanúsítása HACCP szerint.
 • Energiairányítási rendszerek tanúsítása ISO 50001 szerint,
 • Orvostechnikai eszközök minőségirányítási rendszer tanúsítása ISO 13485 szerint,
 • Informatikai szolgáltatásirányítási rendszer tanúsítása ISO/IEC 20000 szerint,
 • Élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer tanúsítása ISO 22000 szerint,
 • Légtér és világűr minőségirányítási rendszer tanúsítása AS 9100/AS 9120 szerint.

Tervezés:

Fémszerkezet tervezés? Egyedi berendezés szerkezetek tervezése? Fémszerkezetek állapotfelmérése?

Terveink az adott cég céljaihoz és elvárásaihoz, valamint a helyszín adottságaihoz, azaz az egyedi igényekhez igazodva készülnek el.

A napjainkban felmerülő magas minőségügyi előírásoknak megfelelően valamint ipari igényeknek megfelelően masszív és strapabíró acélszerkezeteket választják pl. a raktárépületekként és egyedi szerkezetek kialakításában leggyakrabban, melyek megfelelő védelmet nyújtanak minden terméknek és eszköznek.

A méreten kívül természetesen még számtalan szempontot kell figyelembe venni, ezért fontos, hogy az acélszerkezet tervezését tapasztalt cégre bízzuk. Amennyiben egyedi ötletei vannak, segítünk ötlete megvalósításában. Iparilag előállított tárgyi világ formai-esztétikai kialakítása tervezéstől a prototípusgyártásig.

Tervezőink több éves tapasztalattal rendelkeznek 3d tervezésben, prototípus készítésben és termékfejlesztésben.